Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- молоді кабачки – 800 г (у мене 4 шт. по 200 г)
- помідори - 200 г
- бекон або копчена грудинка - 100 г
- цибуля - 100 г
- сир напівтвердий (типу Гауда, Російський) – 80 г
- сметана - 2 ст. л. без вершка
- сушений базилік або чебрець - 1 / 2 ч. л. без вершка
- сіль, чорний мелений перець - за смаком
- зелень петрушки
Кабачки помити, розрізати навпіл як на фото, чайною ложкою вибрати м'якоть. Викласти їх на лист, застелений пергаментним папером, посолити і поперчити.
Запечені кабачки посипати подрібненою зеленню петрушки та подавати до столу.
Читайте також:
Гості з'їдають по 10 штук: рецепт фаршированих крабових паличок з твердим сиром, яйцем та часником
Ніжче не буває: рецепт голубців у листі буряків. Обов'язково побалуйте свою сім'ю
Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка