Шашлик - це страва, яка може стати справжньою смаковою сенсацією, якщо ускладнити звичний спосіб його приготування.

Докладніше про те, як можна приготувати соковитий шашлик у трилітровій банці, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування соковитого шашлику в трилітровій банці нам знадобиться:

Спосіб приготування соковитого шашлику в трилітровій банці:

Ви можете використовувати шматочки невеликого м'яса, які необхідно ретельно промити в холодній проточній воді і нарізати горіхом.

Після того, як м'ясо нарізане маленькими шматочками, додайте все для маринаду. Це можуть бути тонко нарізані півкільця цибулі, сметана або майонез, зелень та оливкова олія. Якщо ви плануєте маринувати м'ясо на кілька годин, додайте цедру лимона, але якщо ви хочете, щоб м'ясо маринувалося всю ніч, слід від цього утриматися.

Змішуйте всі елементи маринаду руками та дайте настоятися м'ясу пару годин. Вставте дерев'яні шпажки та нанизуйте на них шматочки м'яса. Кладіть шашлички в банку, на дно якої ви розмістили кілька зубчиків часнику та рідкий дим. Накрийте банку кількома шарами фольги та відправте в холодну духовку. Після 20 хвилин розігріву духовки збільште температуру до 250 градусів. Готуйте шашлик ще приблизно годину.

Шашлик, що вийшов, візьме на себе глибокий аромат і інтенсивний смак, який здатний здивувати навіть найвимогливіших гурманів. Подайте цю страву на стіл та порадуйте своїх близьких та гостей незабутнім смаком!

Читайте також:

Розлітаються за секунди: рецепт червоних бурякових рулетиків з начинкою з оселедця

Він божественний: рецепт густого наваристого курячого супу з квасолею та плавленим сиром

Обов'язково побалуйте себе: рецепт молочного киселя з джемом та ваніллю