Якщо не знати склад цих оладок, можна подумати, що основним інгредієнтом виступає ікра риби, а це манна крупа, яка візуально нагадує ікру. Та й до смаку виходить дуже схоже з личинками.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти на 3 порції (виходить приблизно 8-9 штук):
- кілька консервована у томатному соусі – 230 г (1 банка);
- манна крупа – 80 г;
- яйця – 2 шт.;
- кріп свіжий – 8 г;
- олія рослинна (для смаження) - 50 мл;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком
Виделкою розминаємо кільку разом із соусом до однорідності, щоб вийшла рибна "кашка".
Зелень кропу потрібно зняти зі стебел, подрібнити і додати в миску.
Рибну масу слід перемішати та залишити для набухання манки на 30 хвилин при кімнатній температурі. Якщо не дати "тесту" настоятися, манна крупа похрустуватиме в готових оладках.
Оладки з кільки в томатному соусі завжди виходять дуже смачними, м'якими та ароматними. Подають їх у теплому вигляді з різноманітною зеленню, овочами, відвареним рисом, картоплею чи макаронами.
Читайте також:
Ви будете в захваті: розкішний рецепт картоплі, запеченої у кефірі із сиром
Розлітаються як насіння: робимо ситні оладки з вермішелі, сиру та сиру
Неможливо встояти: рецепт тушкованого м'яса із червоною квасолею. Робиться на сковорідці