Іноді навіть пельмені можуть набриднути. Але у світовій кулінарії є велика кількість рецептів пельменів, які можна балувати себе щодня.

Докладніше про те, як правильно приготувати соковиті пельмені за японським рецептом, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування соковитих пельменів за японським рецептом нам знадобиться:

Для тесту:
Борошно - 1,5 склянки
Вода – 0,5 склянки
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка
Соль - 0,5 ч. ложки
*
Для начинки:
Фарш м'ясний - 300 г
Капуста пекінська - 7 листя
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Чеснок - 1 зубчик
Соус соєвий – 2 ст. ложки
Горілка – 1 ч. ложка
Олія - ​​1 ст. ложка
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка
Цукор - 1 ч.л. ложка
Імбир мелений - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Спосіб приготування соковитих пельменів за японським рецептом:

Наріжте цибулю та часник дрібними шматочками. Додайте їх у м'ясний фарш разом із цукром, меленим перцем та імбиром. Після цього полийте горілкою і додайте соєвий соус і олію. Для того щоб суміш стала густою, додайте крохмаль.

Змішайте всю начинку та викладіть нарізану пекінську капусту. Все ретельно перемішайте.

Якщо хочете зробити тісто для пельменів самостійно, візьміть борошно, кукурудзяний крохмаль і сіль та воду. Тепер все інтенсивно перемішайте, щоб вийшло тісто однорідне. Поступово розкотіть тісто тонким шаром і видавіть з нього кружечки, використовуючи склянку.

На кожне коло викладіть трохи начинки і добре скріпіть краї. Обсмажте пельмені на сковороді протягом декількох хвилин до рум'яності, а потім додайте в сковороду окропу. Прикрити кришкою і залишити пельмені нудитися на сковороді протягом 15 хвилин.

От і все. Японські пельмені готові та готові до подачі до столу! Ви можете насолоджуватися ніжним м'ясом у поєднанні зі смаком свіжої капусти та прянощів.

Читайте також: