Іноді навіть пельмені можуть набриднути. Але у світовій кулінарії є велика кількість рецептів пельменів, які можна балувати себе щодня.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як правильно приготувати соковиті пельмені за японським рецептом, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування соковитих пельменів за японським рецептом нам знадобиться:
Для тесту: | ||
Борошно - 1,5 склянки | ||
Вода – 0,5 склянки | ||
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка | ||
Соль - 0,5 ч. ложки | ||
* | ||
Для начинки: | ||
Фарш м'ясний - 300 г | ||
Капуста пекінська - 7 листя | ||
Цибуля ріпчаста - 1 шт. | ||
Чеснок - 1 зубчик | ||
Соус соєвий – 2 ст. ложки | ||
Горілка – 1 ч. ложка | ||
Олія - 1 ст. ложка | ||
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка | ||
Цукор - 1 ч.л. ложка | ||
Імбир мелений - 1 ч. ложка | ||
Перець чорний мелений - 1 ч. ложка |
Спосіб приготування соковитих пельменів за японським рецептом:
Наріжте цибулю та часник дрібними шматочками. Додайте їх у м'ясний фарш разом із цукром, меленим перцем та імбиром. Після цього полийте горілкою і додайте соєвий соус і олію. Для того щоб суміш стала густою, додайте крохмаль.
Змішайте всю начинку та викладіть нарізану пекінську капусту. Все ретельно перемішайте.
Якщо хочете зробити тісто для пельменів самостійно, візьміть борошно, кукурудзяний крохмаль і сіль та воду. Тепер все інтенсивно перемішайте, щоб вийшло тісто однорідне. Поступово розкотіть тісто тонким шаром і видавіть з нього кружечки, використовуючи склянку.
На кожне коло викладіть трохи начинки і добре скріпіть краї. Обсмажте пельмені на сковороді протягом декількох хвилин до рум'яності, а потім додайте в сковороду окропу. Прикрити кришкою і залишити пельмені нудитися на сковороді протягом 15 хвилин.
От і все. Японські пельмені готові та готові до подачі до столу! Ви можете насолоджуватися ніжним м'ясом у поєднанні зі смаком свіжої капусти та прянощів.
Читайте також: