Інгредієнти:

  • родзинки за смаком;
  • мука 2–4 ст. ложки;
  • листкове тісто 300 г;
  • вершкове масло|мастило| 1 шматочок;
  • сир 500 г;
  • яйця 2 штуки;
  • цукор 100 г;
  • ванільний цукор 8 г;
  • сіль 1 щіпка.

Родзинки залийте гарячою водою на 5-10 хвилин. Потім злийте рідину і просушіть родзинки паперовими рушниками.

Присипте стіл мукою|борошном| і розкотіть тісто тонким круглим пластом.
Змастіть олією круглу форму для випікання і присипте борошном.
Акуратно викладіть тісто у форму та сформуйте бортики. Зайві краї відріжте. Заберіть форму в холодильник, поки займаєтесь начинкою.
Занурювальним блендером збийте сир з яйцями, звичайним і ванільним цукром та сіллю. Додати родзинки.
Викладіть сирну масу на тісто та розрівняйте.
Відправте в духовку, розігріту до 200 ° C, на 30 хвилин. Повністю остудіть пиріг.