Інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- родзинки за смаком;
- мука 2–4 ст. ложки;
- листкове тісто 300 г;
- вершкове масло|мастило| 1 шматочок;
- сир 500 г;
- яйця 2 штуки;
- цукор 100 г;
- ванільний цукор 8 г;
- сіль 1 щіпка.
Родзинки залийте гарячою водою на 5-10 хвилин. Потім злийте рідину і просушіть родзинки паперовими рушниками.
Присипте стіл мукою|борошном| і розкотіть тісто тонким круглим пластом.
Змастіть олією круглу форму для випікання і присипте борошном.
Акуратно викладіть тісто у форму та сформуйте бортики. Зайві краї відріжте. Заберіть форму в холодильник, поки займаєтесь начинкою.
Занурювальним блендером збийте сир з яйцями, звичайним і ванільним цукром та сіллю. Додати родзинки.
Викладіть сирну масу на тісто та розрівняйте.
Відправте в духовку, розігріту до 200 ° C, на 30 хвилин. Повністю остудіть пиріг.