Всі туристи світу знають, що одного разу побувавши в Карпатах, кожен на все життя закохується в цей край самобутньої культури та традицій, колоритної гуцульської говірки та народних костюмів, і, звичайно ж, частування за давніми рецептами.

Інгредієнти:

важливо!
  • Сметана потрібна середньої чи високої жирності, щоб не стікала з овочів;
  • Редиска має бути жорсткою, без порожнеч усередині – саме такою буде надзвичайно соковитим;
  • цей салат дуже швидко пускає сік, тому солити, перчити та заправляти його потрібно безпосередньо перед подачею на стіл.
Редиска і всю зелень потрібно помити, а потім викласти на паперовий рушник, щоб увібралася зайва волога. З редис необхідно зрізати хвостики і нарізаємо її тонкими кружальцями.

Далі потрібно порубати дрібно 8 пір'я зеленої цибулі та 9-10 гілочок кропу.

Нарізаємо 150 г твердого сиру кубиком із стороною 1см.
Усі інгредієнти змішуємо в мисці, солимо, перчимо і заправляємо 150 мл сметани 15%.
Салат потрібно подавати на стіл відразу після приготування.