Фаршировані яйця завжди були улюбленою закускою багатьох. Адже смак завжди новий, залежно від начинки, і готувати їх не складе особливих труднощів - ні часу, ні засобів.

Докладніше про те, як приготувати фаршировані яйця з крабовими паличками, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування фаршированих яєць з крабовими паличками нам знадобиться:

Яйця – 4 шт.
Крабові палички – 60 г
Рибна закусочна паста (ікра рибна) – 100 г
Перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування фаршированих яєць з крабовими паличками:

Для того, щоб зварити круто яйця, необхідно налити в каструлю холодну воду, довести її до кипіння і варити яйця на невеликому вогні протягом 10 хвилин. Потім остудити яйця, поклавши їх у холодну воду, кілька разів змінюючи її на свіжу та холодну.

Обережно очистіть яйця від шкаралупи, зберігаючи цілісність білка. Розріжте яйця на половинки вздовж і вийміть жовтки, поклавши їх у миску. Розімніть жовтки за допомогою вилки.

Щоб приготувати начинку для яєць, потрібно подрібнити крабові палички, очистивши їх від плівки. Додайте їх до подрібнених жовтків. Також помістіть в миску ікорне намазування і перемішайте.

Тепер начинкою нафаршируйте половинки білків і викладіть на тарілку. Для того щоб страва виглядала апетитно, можна на дно тарілки покласти листя зеленого салату.

Зробіть фінальний штрих, посипавши фаршировані яйця чорним меленим перцем. Яйця, фаршировані крабовими паличками та ікрою, готові до подачі! Ця проста страва підійде як для сімейного обіду, так і для святкового застілля, і обов'язково порадує вас своїм неповторним смаком.

Читайте також: