Солоні сирники – це дуже нова та свіжа ідея в українській кулінарії. Адже іноді хочеться чогось незвичайного, чим можна було б закусити келих свіжого пива та чарочку домашньої настойки. І солоні закусочні сирники із зеленню та часником відмінно підійдуть для цього!

Про те, як приготувати солоні закусочні сирники із зеленню та часником, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування солоних закусочних сирників із зеленню та часником нам знадобиться:

Спосіб приготування солоних закусочних сирників із зеленню та часником.

Візьміть миску і насипте сир. Розбийте яйце і додайте його в миску з сиром. Потім всипте сіль, чорний мелений перець і муку|борошно| в кількість 20 грамів. Ретельно перемішайте сир з добавками, розминаючи великі грудки сиру за допомогою виделки чи ложки. Промийте петрушку та кріп і просушіть їх. Очистіть зубчик часнику та подрібніть його разом із зеленню трав. Додайте зелень і часник у сирну масу і ще раз добре перемішайте.

Потім сформуйте сирну масу в маленькі круглі сирники вагою приблизно 60 грам (ви можете отримати близько 6 штук). Обваляйте їх у борошні, можна використовувати житнє борошно. Розігрійте в сковороді олію і викладіть сирники. Смажте протягом 3 хвилин з кожної сторони на середньому вогні, доки не отримають рум'яну скоринку. Викладіть обсмажені сирники на тарілку та подайте на стіл у гарячому чи теплому вигляді. Можна подавати сметаною або іншим відповідним соусом. Ось і готові смачні сирники із зеленню та часником.

Читайте також: