Одна згадка про штрудель викликає думки про солодку та ніжну випічку. Однак багато домашніх кулінарів не наважуються взятися за класичний рецепт через його складність.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЯкщо ви шукаєте більш простий спосіб насолодитися цим чудовим десертом, спробуйте лінивий штрудель з лаваша - просту, але вражаючу альтернативу, яку освоять навіть новачки.
Інгредієнти:
Лаваш - 2 листи.
Кисломолочний сир - 350 г.
Яйце - 1 шт.
Яєчний жовток – 1 шт.
Цукор — 2 ст. л.
Вишня без кісточок - 300 г
Насіння кунжуту — 2 ч. л.
Інструкції з приготування:
Приготуйте начинку змішайте сир з яйцем і цукром, ретельно перемішавши.
Викладіть інгредієнти шарами – рівномірно розподіліть суміш по листах лаваша.
Додайте вишні – якщо використовуєте заморожені, спочатку розморозьте їх та злийте зайвий сік. Розподіліть їх по шару сиру.
Акуратно поверніть лаваш у щільний рулет і покладіть його на лист, застелений пергаментним папером.
Також змастіть рулет яєчним жовтком і посипте зверху кунжутом.
Після цього розігрійте духовку до 190 ° C і випікайте 40-45 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Ось і все, дайте штруделі охолонути перед тим, як нарізати.
Нагадаємо, ідеальні тонкі млинці на Масляну: рецепт ніжних ласощів за секретом "трьох склянок"
Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати найсмачнішу скумбрію: домашній рецепт із секретним розсолом
Як повідомляв «hyser», кохання нашого дитинства: як приготувати забутий торт "Черепаха" - простий рецепт від бабусь