Якщо ви шукаєте новий погляд на традиційні котлети, цей рецепт ідеально вам підійде.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗамінивши класичні інгредієнти, такі як хліб та яйця, на перлову крупу, ви створите ніжні, золотисті та неймовірно ароматні котлети.
Інгредієнти:
600 г м'ясного фаршу (будь-якого).
150 г перлової крупи.
1 столова ложка панірувальних сухарів (за бажанням).
Рослинна олія (для смаження).
Сіль, спеції та рубана зелень (за смаком).
Кроки приготування:
Відваріть перловку до повної готовності, але не надто липкою. Злийте воду і дайте їй охолонути.
Змішайте перлову крупу з фаршем. Додайте сіль, спеції і рубану зелень за смаком.
Якщо суміш здається занадто рідкою, додайте столову ложку панірувальних сухарів, щоб вона стала щільнішою.
Потім накрийте суміш і поставте в холодильник на кілька годин. Це допомагає смакам змішатися та полегшує формування котлет.
Візьміть охолоджену суміш та сформуйте котлети бажаного розміру.
Розігрійте сковороду з олією. Смажимо котлети з обох боків до золотаво-коричневого кольору та готовності.
Читайте також:
Шашлик та відбивні навіть поряд не стояли: рецепт пікантної свинини з чорносливом
Французький жульєн відпочиває: курячі зрази з грибами по-українськи для царського застілля, рецепт
Ця закуска стане справжнім хітом: рецепт морквяно-сирної намазки – корисно та дуже смачно