Напевно, вже у багатьох закінчилися страви з новорічного столу в холодильнику, а організм відходить від майонезного шоку.

Але ми можемо допомогти йому в цьому і супи якнайкраще впораються з цим. Але не поспішайте варити бульйони або горохові супи, адже можна порадувати себе чимось новеньким і не менш смачним. продуктів.

Суп Фасолада, кадр з відео
Суп Фасолада, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Квасоля - 400 г;
  • Морква – 1 шт.;
  • Цибуля — 1 шт.;
  • Стебла селери - 3 шт.;
  • Рослинна олія - ​​3 ст.л.;
  • Томатне пюре - 350 мл;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Орегано - 1 ч.л.;
  • Лавровий лист - 1 шт.;
  • Сіль - ½ ч.л.

Приготування грецького супу:

1.У воді в каструлі залишаємо до закипання квасолю, знімаємо піну і варимо під кришкою на повільному вогні. Натираємо на дрібній тертці моркву, дрібно нарізаємо цибулю.

2.Подрібнюємо ножем зубчики часнику, а також стебла селери. У сковороді на олії обсмажуємо моркву, цибулю, часник і селеру пару хвилин.

3.Висипаємо до овочів чорний перець за смаком та сіль, а потім додаємо томатну пасту. Змішуємо компоненти та смажимо ще 2 хвилини.

4.Додаємо в суміш орегано, можна також висипати червоний перець за бажанням. Додаємо обсмажування з пастою в каструлю з супом, солимо до смаку і викладаємо лавровий лист. Під кришкою варимо суп ще 2-3 хвилини.

5.Для прикраси супу можна використовувати листя селери. Виходить простий суп без м'яса щодня.

Читайте також:

Смачний та свіжий салат "Красуня" з куркою і без майонезу: допоможе вашому шлунку після Нового року.

Це те, що шукає багато хто: рецепт найсмачніших булочок Сіннабон у вашому житті.