Цей ситний та ароматний салат ідеально підходить для особливих випадків.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКопчена курка надає унікального аромату та насиченого смаку, ідеально поєднуючись з іншими інгредієнтами для страви, яка сподобається вашим гостям.
Інгредієнти:
Копчене куряче м'ясо: 250 г.
Слабосолоні огірки: 2 шт.
Твердий сир: 100 г.
Печериці (гриби): 10 шт.
Яйця: 3 шт.
Морква: 2 шт.
Цибуля: 1 шт.
Майонез: за смаком
Сіль: щіпка.
Кріп: 1 пучок.
Приготування:
Печериці та цибулю дрібно наріжте.
Обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії до розм'якшення.
Приправте щіпкою солі і дайте охолонути.
Потім наріжте копчене куряче м'ясо кубиками. Натріть малосольні огірки на тертці та твердий сир.
Відокремте жовтки від білків. Натріть моркву та білки.
Після цього в салатниці зробіть перший шар, змішавши нарізану кубиками копчену курку та терті огірки. Зверху намажте шаром майонезу.
Додайте шар тертого сиру як другий шар.
В окремій мисці розімніть жовтки вилкою, змішайте їх із обсмаженими грибами та цибулею і додайте ложку майонезу. Викладіть цю суміш третім шаром.
Додайте шар тертої моркви та злегка змастіть майонезом.
Зверху викладіть шар тертих яєчних білків.
Ось і все, дрібно наріжте кріп і посипте зверху для свіжого, яскравого завершення.
Читайте також:
Коли хочеться побалувати себе: ніжний салат з кальмарів і плавленого сиру на Новий рік, рецепт
Буряк та сир фета – ідеальне поєднання: нова альтернатива "Оселедцю під шубою" на Новий рік, рецепт
Насичений та прозорий холодець із курки: рецепт без желатину на Новий рік