Ця версія класичного салату "Олів'є" піднімає блюдо на новий рівень за допомогою особливого інгредієнта.

Інгредієнти для салату:

Куряче м'ясо: 300 г.

Варена картопля: 4 шт.

Варені яйця: 4-5 шт.

Варена морква: 1 шт.

Огірки (солоні): 200 г.

Цибуля: 1 шт.

Зелений горошок: 1 банк.

Плавлений сир: 1-2 шт.

Перець: за смаком.

Майонез: до смаку.

Кроки приготування:

Наріжте варену курку і картопля невеликими кубиками і покладіть у велику салатницю.

Олів'є: скрін з відео
Олів'є: скрін з відео

Також наріжте кубиками огірки, моркву та яйця і додайте їх до курки та картоплі.

Дрібно наріжте цибулю і змішайте її із салатом, потім додайте зелений горошок, відціджений від води.

Візьміть плавлений сир, заморозьте його на короткий час для твердості, а потім натріть прямо в салат. Це надасть страві вершкового та унікального відтінку.

Після цього додайте майонез, приправте сіллю та перцем до смаку і ретельно перемішайте, щоб рівномірно змішати всі інгредієнти.

Ось і все, трохи охолодіть салат перед подачею, щоб смаки змішалися. Цей варіант, напевно, вразить ваших гостей!

Читайте також:

"Шуба" нікого не здивує і давно набридла: рецепт салату "Фламінго" на свята – всі ахнуть

Ця закуска стане справжнім хітом: рецепт морквяно-сирної намазки – корисно та дуже смачно

Найкращі запаси, коли постійні відключення світла: рецепт ідеального солоного сала на зиму