У супермаркетах зараз є велика різноманітність десертів на абсолютно будь-який смак, але буває таке, коли хочеться чогось особливого.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяА у нас для вас як завжди є рецепт. На цей раз це шалено смачне печиво, яке точно не знайти в жодному магазині.
Інгредієнти:
- борошно - 400 г;
- розпушувач - 10 г;
- яйця - 2 шт.;
- мед - 100 г;
- цукор — 120 г;
- рослинна олія - 100 г.
Інгредієнти для горіхового штрейзелю:
- борошно - 40 г;
- вершкове масло - 40 г;
- горіхи - 100 г;
- цукор — 60 г.
Інгредієнти додатково:
- яєчний білок - шт.
Приготування печива:
1.В глибоку тару розбиваємо яйця, додаємо цукор та мед. Перемішуємо віночком до однорідності. Вливаємо олію без запаху і знову перемішуємо. Змішуємо борошно та розпушувач, просіюємо через сито. З'єднуємо з рештою інгредієнтів.
2.Замішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками. Накриваємо харчовою плівкою та відправляємо в холодильник на 15 хвилин.
3.Щоб приготувати горіховий штрейзель, обсмажуємо волоські горіхи і подрібнюємо в блендері. З'єднуємо борошно, цукор та охолоджене вершкове масло. Перетираємо в крихту. Додаємо горіхи та перемішуємо.
4.Приступаємо до приготування печива. Невелику кількість тіста обмочуємо у збитий виделкою білок, а потім у штрейзель. Перекладаємо заготовки на лист, застрелений пергаментом.
Відправляємо до духовки на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Читайте також:
Торт "Зимова вишня" на новорічні свята: рецепт ідеальних ласощів на кефірі.
Зелена Змія оцінить ваші старання: рецепт морського салату з бюджетною рибою та морквою.