Ви любите такий салат, як вінегрет? Напевно, більшість із наших читачів якщо не фанати, то в принципі їдять його.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяА що якщо робити вічну класику трохи більш ситною та святковою? Тоді ми отримаємо салат "Генерал", який буде чудово збиратися і на святковому столі, і на звичайному.
Інгредієнти:
- Куряча грудка варена - 1 шт.;
- Солоні огірки - 2 шт.;
- Майонез;
- Картопля варена - 2 шт.;
- Чорний перець - щіпка;
- Цибуля — 1 шт.;
- Морква варена - 1 шт.;
- Буряк варений - 1,5 шт.;
- Чеснок — 1 зубчик;
- Петрушка — пучок.
Приготування салату «Генеральний»:
1.Нарізаємо варену грудку дрібним кубиком разом із солоними огірками і змащуємо компоненти майонезом. Викладаємо суміш огірків та курки першим шаром у салатник.
2. Натираємо на великій тертці варену картоплю і викладаємо її другим шаром, посипаємо чорним перцем. Змащуємо картопляний шар майонезом.
3.Нарізаємо пір'ям цибулю і викладаємо на картопляний шар, натираємо до цибульного шару на великій тертці варену моркву.
4.Отдельно натираємо на великій тертці буряки, пропускаємо до неї через прес зубчики часнику, заправляємо майонезом.
5.Викладаємо бурякову масу на верхівку морквяного шару. Верхівку можна прикрасити петрушкою.
Виходить простий салат із доступних продуктів. Це цілком непогана альтернатива в тому числі і "Оселедця під шубою" для тих, хто не любить оселедця.
Читайте також:
Як приготувати повітряний "Медовик" без випікання: рецепт на швидку руку, який крутіший за класику.
Можна приготувати тільки це і всі будуть ситі: рецепт салату "Чоловічі сльози" з грибами, м'ясом та сирками.