"Шуба" - це стандартний салат на столах українців у свята, а особливо у Новий рік. Не всі пам'ятають послідовність куль (у чому ми зараз допоможемо), але ще й не всі знають хитрощі приготування.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗараз буде розбиратися з цим, начебто, таким простим салатом.
Інгредієнти:
- Оселедець філе - 250 г;
- Цибуля ріпчаста - 130 г;
- Крем-паста з лосося – 250 г;
- Картопля відварена - 3 шт.;
- Морква відварена - 2 шт.;
- Буряк відварений - 3 шт.;
- Майонез - 130 р.
Приготування салату "Оселедець під шубою":
1.Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, можна її замаринувати. Для цього змішайте цибулю з 1/2 ч.л. солі та 1 ч.л. цукру, вливаємо до суміші 1 ст. яблучного оцту. Вливаємо до цибулі окріп і залишаємо так на 5 хвилин.
2.Очищену картоплю натираємо на великій тертці і викладаємо в салатник першим шаром. Змащуємо картопляний шар майонезом.
3.Нарізаємо дрібно оселедець і кладемо на картопляний шар. Змащуємо шар оселедця кремом із лосося. На лососеву пасту кладемо мариновану цибулю, покриваємо її сіточкою з майонезу.
4.На цибульний шар натираємо на великій тертці моркву, змащуємо її майонезом.
Виходить смачна "Оселедець під шубою". Замість лососевої пасти можна взяти будь-яку іншу рибну пасту.
Читайте також:
Неймовірний пиріг з грибами та сиром нашвидкуруч: рецепт завиванця на всі випадки життя.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг.