Найперше. що летить зі святкового столу - різні бутерброди: зі шпротами, з ікрою, з намазками.

А ось на намазках давайте залишимося докладніше, адже зовсім необов'язково купувати їх у магазинах. Ви можете приготувати їх самостійно. Особливо це легко з нашими рецептами, які вам так подобаються. Давайте ж розберемося, як зробити намазку з пісеньки тріски. Повірте, ці бутерброди "підуть" зі столу першими, готуйте одразу по 3 штуки на людину.

Намазка з печінки тріски та сиру, кадр з відео
Намазка з печінки тріски та сиру, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Печінка тріски - 120 г;
  • Сир - 200 г;
  • Солодкий червоний болгарський перець – 1/4 шт.;
  • Зелена цибуля - пучок;
  • Солоні огірки;
  • хліб;
  • Сіль - щіпка.

Приготування намазки з печінки тріски:

1.Видаляємо з печінки тріски зайву олію і змішуємо з сиром. Очищаємо перець від нутрощів і нарізаємо маленькими кубиками, викладаємо до печінки та сиру.

2.Солим суміш, намазуємо її на підсмажені хлібні шматочки. Нарізаємо тонкими пластинами вздовж солоні огірки та викладаємо їх на верхівку бутербродів.

3.Шинкуємо дрібно зелену цибулю і посипаємо їм верхівку бутербродів.

Читайте також:

Варити більше і не захочете: рецепт хрумких смажених пельменів із сиром та сметаною.

Коли борщ і солянка набридли: рецепт ароматного супу з лисичками - ніжніше хмарки.