Напевно, ви не раз чули про те, що смажені пельмені набагато смачніше варених. Звичайно, все залежить від смаку. але якщо знати, як правильно їх посмажити, це точно виявиться правдою.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, цей рецепт підходить і для тих, хто ніколи не куштував смажені пельмені та зацікавлений на рахунок смаку. і для тих, хто пробував і кому не сподобалося (можливо ви зробили щось неправильно), а також для тих, хто в принципі їх любить, адже можливо ви підкреслите щось нове для свого рецепту.
Інгредієнти:
- Пельмені - 400 г;
- Рослинна олія;
- Сметана - 100 мл;
- Тепла вода - 100 мл;
- Твердий сир – 100 г;
- Кріп – 1 пучок;
- Свіжемелений перець;
- Сіль - ⅓ ч.л.
Приготування смажених пельменів зі сметаною та сиром:
1.У сковороді на сильному вогні розігріваємо олію, обсмажуємо пельмені 6-8 хвилин. У цей час змішуємо сметану із теплою водою, сіллю.
2.Виливаємо сметанну суміш у пельмені, залишаємо гасити при мінімальному вогні на 8-10 хвилин. Натираємо на великій тертці сир і посипаємо пельмені.
3. Залишаємо пельмені під кришкою на мінімальному вогні на пару хвилин. Шинкуємо тим часом кріп, посипаємо кропом і перцем готову страву.
Читайте також:
Коли борщ і солянка набридли: рецепт ароматного супу з лисичками - ніжніше хмарки.
Домашній вишневий торт - найкращий десерт: і бабусин компот стане в нагоді, рецепт.