У мережі опублікували рецепт домашнього яблучного напою, натхненого улюбленим українським «Живчиком». Цей освіжаючий напій легко приготувати, і він ідеально підходить для сімейних посиденьок.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
Нарізані яблука – 1 відро (~5-6 кг).
Вода – 15 літрів.
Цукор — 600 г.
Лимонна кислота - 1 чайна ложка.
Листя м'яти – дещо на банку.
Інструкції з приготування:
Розріжте яблука на четвертинки та помістіть їх у велику каструлю чи відро.
Залийте їх 15 л окропу і залиште суміш на 24 години, щоб настоятися.
Потім вийміть шматочки яблук із води після настоювання і додайте 600 г цукру та 1 чайну ложку лимонної кислоти.
Закип'ятіть рідину настояну на яблуках протягом 5 хвилин.
Після цього розлийте гарячий напій зі стерилізованих банків.
Додайте кілька листків м'яти в кожну банку для освіжаючого смаку.
Ось і все, закрийте банки кришками і дайте їм повністю охолонути.
Ваш яблучний напій готовий до подачі. Зберігайте його в прохолодному місці та насолоджуйтесь ним охолодженим або при кімнатній температурі.
Читайте також:
Для міцного здоров'я, як у Ахіллеса: рецепт грецького кускуса для гарніру
Секрет ідеальних та соковитих котлет розкритий - рецепт з несподіваною добавкою
Ніжне та ароматне: рецепт засолювання сала на зиму від наших дідів