Багато хто оцінив численні переваги кускуса. Незважаючи на простоту приготування, він створює гарніри, які здаються вишуканими, начебто їх приготували першокласні кухарі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЗа деякої креативності кускус може стати вашою фірмовою стравою. Так, у мережі розповіли, як приготувати кускус із грецьким колоритом, щоб по-справжньому здивувати своїх близьких ароматним гарніром.
Інгредієнти:
1 склянка кускуса та 2 склянки води.
1 столова ложка лимонного соку.
Сіль та спеції за смаком.
10 помідорів чері.
Половина солодкого перцю.
100 г оливок.
Пучок орегано.
1 столова ложка нерафінованої оливкової олії.
Інструкції з приготування:
Почніть з того, що помістіть кускус у миску, потім залийте окропом. Додайте сіль, ваші улюблені спеції та лимонний сік, потім все добре перемішайте.
Додайте подрібнений солодкий перець, помідори чері та оливки.
Збризкайте оливковою олією, знову перемішайте і дайте постояти 15 хвилин, щоб увібрати аромати.
Ось і все, перед подачею посипте рубаним орегано. Для додаткової насиченості можна додати сир фета.
Читайте також:
Ідеальний перекус для дітей у школі: рецепт вафель із кисломолочного сиру нашвидкуруч
Ніжне та ароматне: рецепт засолювання сала на зиму від наших дідів
Коли "Олів'є" набридло, а "Крабов'я" - не смачно: рецепт українського салату "Оленка" нашвидкуруч