Багато хто оцінив численні переваги кускуса. Незважаючи на простоту приготування, він створює гарніри, які здаються вишуканими, начебто їх приготували першокласні кухарі.

За деякої креативності кускус може стати вашою фірмовою стравою. Так, у мережі розповіли, як приготувати кускус із грецьким колоритом, щоб по-справжньому здивувати своїх близьких ароматним гарніром.

Інгредієнти:

1 склянка кускуса та 2 склянки води.

1 столова ложка лимонного соку.

Сіль та спеції за смаком.

10 помідорів чері.

Половина солодкого перцю.

100 г оливок.

Пучок орегано.

1 столова ложка нерафінованої оливкової олії.

Інструкції з приготування:

Почніть з того, що помістіть кускус у миску, потім залийте окропом. Додайте сіль, ваші улюблені спеції та лимонний сік, потім все добре перемішайте.

Додайте подрібнений солодкий перець, помідори чері та оливки.

Збризкайте оливковою олією, знову перемішайте і дайте постояти 15 хвилин, щоб увібрати аромати.

Ось і все, перед подачею посипте рубаним орегано. Для додаткової насиченості можна додати сир фета.

Читайте також:

Ідеальний перекус для дітей у школі: рецепт вафель із кисломолочного сиру нашвидкуруч

Ніжне та ароматне: рецепт засолювання сала на зиму від наших дідів

Коли "Олів'є" набридло, а "Крабов'я" - не смачно: рецепт українського салату "Оленка" нашвидкуруч