Цей рецепт лазаньї – креативний та унікальний поворот з використанням дрібної вермішелі замість традиційних листів.

Інгредієнти:

500 г м'ясного фаршу.

1 солодкий перець, нарізаний.

Помідори чері нарізані.

250 г дрібної вермішелі (або пасти).

160 г твердого сиру, тертого.

Сіль та перець за смаком.

Для соусу:

75 г вершкового масла.

3 столові ложки борошна.

750 мілілітрів молока.

Сіль до смаку.

Інструкції з приготування:

Розігрійте масло в сковороді і обсмажте подрібнений солодкий перець.

Додайте нарізані помідори чері, щіпку цукру, сіль і перець за смаком і добре перемішайте.

Лазанья. Фото: YouTube
Лазанья. Фото: YouTube

Додати фарш і готувати до коричневого кольору, помішуючи, щоб розбити його на дрібні шматочки.

Потім приготуйте соус:

У каструлі розтопіть олію на середньому вогні.

Поступово додавайте борошно, безперервно помішуючи, щоб не було грудочок.

Повільно вливайте молоко, помішуючи, доки соус не загусне. Додайте щіпку солі.

Після цього розігрійте духовку до 200 °C.

У форму для випікання налийте невелику кількість соусу, щоб покрити дно.

Додайте шар вермішелі, а потім шар м'ясного фаршу.

Повторіть шари, закінчивши шаром соусу зверху.

Також посипте верх лазаньї тертим твердим сиром.

Поставте форму в розігріту духовку і випікайте протягом 35 хвилин, поки верх не стане золотистим і не почне міхуритися.

Читайте також:

Смажений перець у банках на зиму: рецепт нової пікантної консервації

Смачніше, ніж у KFC і навіть McDonald's: рецепт сирних хрустких паличок з кабачків без масла

Повітряний яблучний пиріг з божественним ароматом – рецепт ідеального десерту на швидку руку