Цей швидкий і простий рецепт яблучного пирога ідеально підходить для тих, хто прагне смачного домашнього десерту без зайвого клопоту. Всього за 25 хвилин підготовки у вас вийде соковитий яблучний пиріг з ніжним бісквітом, який гарантовано справить враження, будь то сімейне свято або несподівані гості.

Інгредієнти, які вам знадобляться для тестування:

Борошно: 120 гр.

Цукор: 100 гр.

Яйця: 3 шт.

Розпушувач: 1 чайна ложка.

Ванільний цукор: 1 чайна ложка.

Для начинки:

Яблука: 4-5.

Цукор: 2 чайні ложки.

Цедра лимона: за смаком.

Лимонний сік: 1 столова ложка.

Покроковий рецепт:

Очистіть яблука від шкірки та серцевини, наріжте їх на невеликі шматочки. Змішайте з цукром, цедрою лимона та лимонним соком для отримання свіжого, пікантного відтінку.

Яблука
Яблука

Збийте яйця та цукор разом, поки вони не утворюють пухнасту білу суміш.

Потім просійте борошно та розпушувач у яєчну суміш, акуратно перемішуючи, щоб змішати.

Застеліть лист пергаментним папером, рівномірно розподіліть яблучну суміш і вилийте зверху тісто.

Поставте пиріг у розігріту до 180 °C духовку і випікайте протягом 20 хвилин.

Поради досвідчених кухарів:

Для додаткового тепла додайте в тісто дрібку кориці або мускатного горіха.

Щоб зробити пиріг соковитішим, посипте яблука крохмалем перед додаванням тесту.

Прикрасьте цукровою пудрою або свіжими ягодами для красивого завершального

Читайте також:

Так готують у ресторанах Парижа: рецепт елегантної та ароматної курочки, яка тане у роті

Пікантне лечо з баклажанами, перцем і помідорами на зиму: цей рецепт триматимете в секреті

Таку смакоту проковтніте цілком: рецепт запечених яблук з горіхами, медом і корицею