У мережі назвали швидкий і простий спосіб приготувати фаршировані перці на зиму, що робить процес набагато швидшим і зручнішим.

Інгредієнти:

Солодкий перець 1-1,5 кг.

Питна вода: 2 літри.

Сіль: 1,5 ст. л.

Цукор: 1,5 ст. л.

Столовий оцет: 50 мл.

Чорний перець горошком: 2-3.

Лавровий лист: 2-3.

Метод приготування:

Для початку видаліть насіння з перцю і залийте окропом. Залишіть у гарячій воді на 15 хвилин.

Потім акуратно розкладіть перець по банкам.

Приготуйте розсіл: змішайте воду, сіль, цукор та оцет у каструлі. Доведіть до кипіння, потім залийте ним перець у банках. Додайте чорний перець горошком і лавровий лист у кожну банку, перш ніж закрити її.

Після цього щільно закрутіть кришки та зберігайте банки за кімнатної температури.

Цей метод гарантує, що ваші перці будуть готові до вживання протягом усієї зими, що заощадить вам час та сили, коли вони вам знадобляться.

Читайте також:

Навіть три порції буде мало: рецепт соковитого пирога з капустою на сковороді за кілька хвилин

Смітять зі столу насамперед: рецепт ніжного хеку у вершковому соусі, який розтане у роті

Божественний квашений кавун на зиму: рецепт заморського делікатесу, який благатимуть розкрити