Котлети з фаршу з баклажаном обов'язково сподобаються багатьом і приємно здивують своїми чудовими смаковими якостями.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНасамперед готуємо необхідні продукти зі спеціями для приготування котлет з ідеального баклажанно-м'ясного фаршу із зеленню.
Фарш м'ясний (свино-яловичий) – 540 г | ||
Баклажан - 200 г | ||
Цибуля ріпчаста - 120 г | ||
Часник - 10 г (2 зубчики) | ||
Борошно – 30 г (1 ст. ложка з гіркою) | ||
Яйце - 1 шт. | ||
Кінза свіжа - 2-4 гілочки | ||
Сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком) | ||
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки | ||
Коріандр сушений - 1/4 ч.л. ложки | ||
Хмелі-сунелі - 1/4 ч. ложки | ||
Олія - 30 мл (2 ст. ложки) |
Цибулю, баклажан та часник очистити, нарізати середніми шматочками. Кинзу крупно нарізати. Овочі та зелень викласти у чашу блендера з насадкою "ніж".
Все подрібнити.
М'ясний фарш перекласти у миску. Додати подрібнені овочі, борошно, сіль, перець, хмелі-сунелі, коріандр.
Із фаршу сформувати невеликі котлети.
Готові котлети викласти на паперовий рушник. У такий же спосіб обсмажити наступну партію.