Котлети з фаршу з баклажаном обов'язково сподобаються багатьом і приємно здивують своїми чудовими смаковими якостями.

Насамперед готуємо необхідні продукти зі спеціями для приготування котлет з ідеального баклажанно-м'ясного фаршу із зеленню.

Фарш м'ясний (свино-яловичий) – 540 г
Баклажан - 200 г
Цибуля ріпчаста - 120 г
Часник - 10 г (2 зубчики)
Борошно – 30 г (1 ст. ложка з гіркою)
Яйце - 1 шт.
Кінза свіжа - 2-4 гілочки
Сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком)
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
Коріандр сушений - 1/4 ч.л. ложки
Хмелі-сунелі - 1/4 ч. ложки
Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)

Цибулю, баклажан та часник очистити, нарізати середніми шматочками. Кинзу крупно нарізати. Овочі та зелень викласти у чашу блендера з насадкою "ніж".

Все подрібнити.

М'ясний фарш перекласти у миску. Додати подрібнені овочі, борошно, сіль, перець, хмелі-сунелі, коріандр.

Ретельно перемішуйте всі інгредієнти в мисці між собою, після чого дайте фаршу постояти близько двадцяти хвилин.

Із фаршу сформувати невеликі котлети.

Викладайте котлети в поставлену на плиту сковороду з доданим до неї і розігрітим на високому вогні плити олією, після чого обсмажуйте їх до золотистої скоринки з кожного боку (при розрізі котлет повинен виділятися прозорий сік).