Гарячі грінки з куркою та сиром – чудова страва, яка обов'язково сподобається і вам, і вашим близьким.

Інгредієнти:

250 г курячого фаршу.

50мл молока.

1 бар.

50 г вершкового масла.

200 г твердого сиру.

Сіль за смаком.

1/2 чайні ложки спецій для курки.

Інструкції з приготування:

Якщо ви використовуєте куряче філе, двічі пропустіть через м'ясорубку, щоб отримати більш тонку текстуру.

У миску з фаршем додайте молоко та спеції для курки. Добре перемішайте, щоб аромати розподілилися рівномірно.

Грінки
Грінки

Після цього нарізаємо хліб потрібної товщини і рівномірно розподіліть вершкове масло по кожній скибочці.

Викладіть приготовану курячу суміш на змащені олією скибочки хліба, намагаючись покрити всю поверхню і рясно посипте тертим сиром.

Після цього розігрійте духовку до 180 градусів.

Зібрані курячі грінки викладіть на протвінь, застелений пергаментним папером і запікайте близько 15 хвилин, поки сир не розплавиться і не почне бульбашитися, а курка не буде повністю готова.

Альтернативно, ви можете поставити грінки у мікрохвильову піч приблизно на 5 хвилин.

Читайте також:

Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт ситної запіканки з макаронів з грибами та сосисками

Краще будь-яких пиріжків: рецепт ситних картопляників із сиром, від яких ви точно не відмовитеся

Таку весняну закуску до м'яса розмітають відразу: рецепт ароматної маринованої черемші