Крабові палички – 200 г | ||
Яблуко зелене, середнього розміру – 1 шт. | ||
Сухарики житні - 100 г | ||
Сир твердий – 150 г | ||
Яйця курячі – 4 шт. | ||
Лимонний сік – 0,5 ч. ложки | ||
Майонез - за смаком | ||
Сіль за смаком | ||
Перець – за смаком |
Залити яйця холодною водою. Поставити на вогонь. Дати закипіти та варити на середньому вогні 10 хвилин. Потім злити воду, залити яйця холодною водою, охолодити.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВідкрити пачку сухариків.
Порізати крабові палички.
Варені яйця очистити та нарізати кубиками.
Яблука вимити, вирізати серцевину та нарізати кубиками чи соломкою. Збризкати лимонним соком (щоб яблука не потемніли).
Усі інгредієнти скласти у миску. Посолити та поперчити до смаку (можна не солити). Заправити салат із крабовими паличками майонезом і добре перемішати.
Читайте також:
Рідні попросять готувати це щодня: рецепт східних грінок з лавашу з крабовими паличками та сиром