Для приготування пирога з рибними консервами на кефірі підготуємо продукти за списком.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля тесту:
- Кефір - 300 мл
- Яйця – 2 шт.
- Олія - 70 мл
- Борошно - 1,5 склянки
- Сіль – 1 ч.л.
- Сода – 1 ч.л.
Для начинки:
- Консерви рибні (сайра натуральна) – 250 г
- Цибуля - 1 шт.
- Кунжут - для посипання
Приготуємо тісто: просто змішаємо всі продукти для тіста зі списку інгредієнтів в однорідну масу.
Для начинки наріжемо цибулю у довільній формі.
Консерви сайри розімніть виделкою, для соковитості додамо трохи рідини з банки, кістки від риби відокремлювати не потрібно, в консервах вони дуже м'які і не відчуваються. Змішаємо цибулю та рибу.
Форму для випікання змастимо олією, виллємо половину тіста.
Поступово розподілимо начинку з цибулі та рибних консервів.
Заллємо другою половиною тесту, за бажанням та наявності посипаємо кунжутом.
Випікаємо рибний пиріг із консервованої сайри в розігрітій до 220 градусів духовці 10 хвилин, потім зменшуємо градуси до 180 і печемо ще 30-35 хвилин.
Читайте також:
Дуже просто і дуже смачно: рецепт запіканки з консервованою квасолею, сиром та ковбасою
Ви навіть не думали, що це настільки смачно: рецепт заливного пирога з рисом та рибними консервами
Смакування, яким ви хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами