Для приготування пирога з рибними консервами на кефірі підготуємо продукти за списком.

Для тесту:

  • Кефір - 300 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Олія - ​​70 мл
  • Борошно - 1,5 склянки
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Сода – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Консерви рибні (сайра натуральна) – 250 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Кунжут - для посипання

Приготуємо тісто: просто змішаємо всі продукти для тіста зі списку інгредієнтів в однорідну масу.

Для начинки наріжемо цибулю у довільній формі.

Консерви сайри розімніть виделкою, для соковитості додамо трохи рідини з банки, кістки від риби відокремлювати не потрібно, в консервах вони дуже м'які і не відчуваються. Змішаємо цибулю та рибу.

Форму для випікання змастимо олією, виллємо половину тіста.

Поступово розподілимо начинку з цибулі та рибних консервів.

Заллємо другою половиною тесту, за бажанням та наявності посипаємо кунжутом.

Випікаємо рибний пиріг із консервованої сайри в розігрітій до 220 градусів духовці 10 хвилин, потім зменшуємо градуси до 180 і печемо ще 30-35 хвилин.

Читайте також:

Дуже просто і дуже смачно: рецепт запіканки з консервованою квасолею, сиром та ковбасою

Ви навіть не думали, що це настільки смачно: рецепт заливного пирога з рисом та рибними консервами

Смакування, яким ви хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами