Ледачі біляші - це ідеальний варіант для тих, хто хоче смачно поїсти, але не хоче витрачати багато часу на приготування. Ці біляші готуються дуже швидко і просто, а виходять такими ж смачними, як і класичні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування ледачих біляшів читайте в нашому матеріалі.
Для приготування ледачих біляшів нам знадобиться:
- Фарш – 500 г
- Цибуля - 1 шт.
- Кефір - 200 мл
- Яйця – 2 шт.
- Сіль - 1 ч.л.
- Цукор - 1 ч.л.
- Сода – 1/2 ч.л.
- Борошно - 200 г
- Рослинна олія для смаження
Спосіб приготування ледачих біляшів:
- Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте фарш, сіль і перець і продовжуйте обсмажувати, помішуючи, до готовності для приготування лінивих біляшів.
- У мисці змішайте кефір, яйця, сіль, цукор та соду. Всипте борошно, що просіює, і замісіть тісто для лінивих біляшів, щоб воно було густим, але не забитим.
- На розігріту сковороду з олією викладіть столовою ложкою тісто, формуючи ліниві біляші.
- На кожен лінивий біляш викладіть по 1 ч.л. фаршу, розподіливши його поверхнею. Зверху залийте другою ложкою тесту формуючи ледачі біляші.
- Смажте ліниві біляші на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін.
Смачного!
Читайте також:
Після такого ви точно будете ситі весь день: рецепт курячого супу з сирними кульками та картоплею
Їх захочеться готувати щодня: рецепт ніжних курячих млинців із сиром на кефірі
І не потрібно жодних банок: як досвідчені господині роблять квашену капусту у звичайному пакеті