Ледачі біляші - це ідеальний варіант для тих, хто хоче смачно поїсти, але не хоче витрачати багато часу на приготування. Ці біляші готуються дуже швидко і просто, а виходять такими ж смачними, як і класичні.

Детальніше про приготування ледачих біляшів читайте в нашому матеріалі.

Для приготування ледачих біляшів нам знадобиться:

  • Фарш – 500 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Кефір - 200 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Цукор - 1 ч.л.
  • Сода – 1/2 ч.л.
  • Борошно - 200 г
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування ледачих біляшів:

  1. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте фарш, сіль і перець і продовжуйте обсмажувати, помішуючи, до готовності для приготування лінивих біляшів.
  2. У мисці змішайте кефір, яйця, сіль, цукор та соду. Всипте борошно, що просіює, і замісіть тісто для лінивих біляшів, щоб воно було густим, але не забитим.
  3. На розігріту сковороду з олією викладіть столовою ложкою тісто, формуючи ліниві біляші.
  4. На кожен лінивий біляш викладіть по 1 ч.л. фаршу, розподіливши його поверхнею. Зверху залийте другою ложкою тесту формуючи ледачі біляші.
  5. Смажте ліниві біляші на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін.

Смачного!

Читайте також:

Після такого ви точно будете ситі весь день: рецепт курячого супу з сирними кульками та картоплею

Їх захочеться готувати щодня: рецепт ніжних курячих млинців із сиром на кефірі

І не потрібно жодних банок: як досвідчені господині роблять квашену капусту у звичайному пакеті