Продукти (на 4 порції) | ||
Курячі гомілки - 550 г (4 шт.) | ||
Ковбаски - 200 г | ||
Помідори - 270 г | ||
Перець болгарський - 250 г | ||
Цибуля ріпчаста - 150 г | ||
Часник - 15 г | ||
Паприка мелена - 1 ч. ложка | ||
Петрушка свіжа - 10 г | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - за смаком | ||
Олія - 20 мл |
Курячі ніжки добре промийте проточною водою і обсушіть паперовим рушником.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяУ сковороді розігрійте олію. Викладіть курячі ніжки.
Обсмажте на великому вогні з кожного боку по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки.
Цибулю та часник очистіть, промийте та обсушіть. Наріжте невеликими кубиками і відправте в глибокий посуд.
Помідор наріжте великими шматочками і додайте миску. (При бажанні можна зняти шкірку, зробивши зверху помідора хрестоподібний надріз та заливши окропом на 1 хвилину.)
Всипте до овочів трохи більше 0,5 ч. ложки паприки, підсоліть і поперчіть, перемішайте.
У жаростійку форму відправте овочі, розрівняйте.
Ковбаски очистіть від оболонки і наріжте кружальцями. Викладіть на овочі.
Відправте форму в духовку на 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
Курячі ніжки, запечені з ковбасками та овочами, готові.
Посипте рубаною зеленню та подавайте до столу.
Тепер від вас не відчепляться, поки його не приготуйте: рецепт млинцевого пирога з куркою та сиром
А підливу захочеться випити: рецепт соковитої курки по-грузинськи, яка готується у вершках