Інгредієнти для приготування смачних грінок з крабовими паличками та сиром у лаваші:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Вірменський лаваш – 1 шт;
- М'який плавлений сир «Вершковий» – 200 г;
- Часник – 3 зубчики;
- Крабові палички – 100 г;
- Укроп – 0,5 пучка;
- Олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
- Яйця курячі – 2 шт;
- Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.
Кроки приготування:
-
Підготовка інгредієнтів:
- Дрібно наріжте крабові палички після того, як їх звільнили від упаковки.
- Очистіть часник і натріть його на дрібній тертці.
- Викладіть м'який сир у миску і додайте натертий часник, ретельно перемішайте.
- Вимийте кріп у проточній воді, обсушіть і дрібно наріжте.
-
Підготовка лаваша:
- Розріжте вірменський лаваш на 4 рівні прямокутники. Для цього складіть його навпіл, розріжте, потім кожну половинку складіть ще раз навпіл і розріжте знову.
-
Начинка:
- Намажте один із прямокутників лаваша м'яким сиром.
- Посипте сир дрібно нарізаним кропом.
- Поступово покладіть на сир крабові палички.
- Повторіть цей процес для другого та третього прямокутників.
- Закрийте бутерброд четвертим прямокутником і притисніть, щоб усі шари зчепилися.
-
Приготування грінок:
- Розріжте брикет, що вийшов, на невеликі шматочки гострим ножем.
- У глибокій мисці збийте яйця і додайте борошно, добре перемішайте.
- Рясно вмочіть кожен шматочок в яєчну масу.
-
Смаження:
- Розігрійте олію соняшникову в сковороді.
- Обсмажуйте грінки з обох боків до золотистої кірки.
Такі апетитні грінки стануть чудовим частуванням для вашого столу.
Смачного!
Читайте також: