Маринована капуста – це традиційна українська страва, яка користується популярністю у багатьох країнах світу. Вона має яскравий смак і аромат, а також є гарним джерелом вітамінів і мінералів. А ще готується така капуста дуже швидко!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування швидкої та хрусткої маринованої капусти читайте в нашому матеріалі.
Для приготування швидкої та хрусткої маринованої капусти нам знадобиться:
- Капуста білокачанна - 1 кг
- Морква – 300 г
- Часник - 5 зубчиків
- Для маринаду:
- Вода - 1 л
- Сіль - 2 ст. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Олія - 1 ст. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Оцет 9% - 100 мл
Спосіб приготування швидкої та хрусткої маринованої капусти:
- Підготуйте інгредієнти для швидкої та хрусткої маринованої капусти. Капусту тонко нашаткуйте, моркву натріть на тертці по-корейськи, часник подрібніть.
- Перемішайте капусту з морквою та часником для приготування швидкої та хрусткої маринованої капусти.
- Перекладіть капусту у трилітрову банку.
- Приготуйте маринад. У каструлі закип'ятіть воду, додайте сіль, цукор, олію та лавровий лист.
- Акуратно влийте оцет у киплячий маринад.
- Залийте гарячим маринадом капусту у банку.
- Закрийте банку кришкою та залиште при кімнатній температурі на 2 години.
- Після цього поставте банку холодильник на 24 години.
- Через 24 години швидка і хрумка маринована капуста готова. Додайте дрібно нарізану цибулю, перемішайте.
Читайте також:
Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки
Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру
Смачніше, ніж будь-яка піца: рецепт швидкого та поживного обіду з яєць з шинкою