Рецепт млинців з червоною ікрою.

Інгредієнти на 8 порцій:

200г червоної ікри.

200 г пшеничного борошна.

2 великі яйця.

1 склянка молока.

60 г цукру.

40 г соняшникової олії.

0,5 ч.л. рік

Інструкції:

Заздалегідь просійте борошно, щоб воно добре насичувалося киснем, і млинці вийшли ніжними. У мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, що просіює, цукор і сіль.

В окремій мисці збийте яйця, додайте молоко і ретельно перемішайте суміш міксером або насадкою блендера, щоб збагатити тісто киснем.

Додайте в тісто соняшникову олію і ще раз перемішайте, щоб млинці легше виймалися з форми.

Нагрійте сковороду на сильному вогні та злегка змастіть її олією. Пропустіть цей крок, якщо ви використовуєте сковороду з антипригарним покриттям.

Зменшити вогонь до середнього. Вилийте невелику кількість тіста на сковороду, розподіляючи його круговими рухами, щоб сформувати рівний млинець. Смажити близько хвилини.

Переверніть млинець і обсмажте інший бік півхвилини до рум'яного кольору. Перекладіть млинець на тарілку і повторіть процедуру з тестом.

Коли млинці трохи охолонуть, у центр кожного млинця покладіть по чайній ложці червоної ікри з гіркою.

Складіть млинець навпіл, а потім ще раз навпіл, щоб вийшов трикутник. Прикрасьте блюдо сервіровкою додатковою червоною ікрою.

Ці злегка солодкі млинці з чудовим контрастом солодкого та солоного смаку можна подавати як холодну закуску. Унікальна форма запобігає випаданню ікорної начинки, і за бажання гості можуть додати ще ікри.

Читайте також:

Готуйтеся відстебнути пристойну суму на новорічний стіл: у супермаркетах злетіли ціни на низку популярних продуктів

Справжня гуцульська страва: рецепт картопляних зраз із курячою печінкою та грибами

Їхні шлюби виявляться під загрозою: які пари за знаками Зодіаку зіткнуться з проблемами у відносинах