Рецепт млинців з червоною ікрою.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти на 8 порцій:
200г червоної ікри.
200 г пшеничного борошна.
2 великі яйця.
1 склянка молока.
60 г цукру.
40 г соняшникової олії.
0,5 ч.л. рік
Інструкції:
Заздалегідь просійте борошно, щоб воно добре насичувалося киснем, і млинці вийшли ніжними. У мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, що просіює, цукор і сіль.
В окремій мисці збийте яйця, додайте молоко і ретельно перемішайте суміш міксером або насадкою блендера, щоб збагатити тісто киснем.
Додайте в тісто соняшникову олію і ще раз перемішайте, щоб млинці легше виймалися з форми.
Нагрійте сковороду на сильному вогні та злегка змастіть її олією. Пропустіть цей крок, якщо ви використовуєте сковороду з антипригарним покриттям.
Зменшити вогонь до середнього. Вилийте невелику кількість тіста на сковороду, розподіляючи його круговими рухами, щоб сформувати рівний млинець. Смажити близько хвилини.
Переверніть млинець і обсмажте інший бік півхвилини до рум'яного кольору. Перекладіть млинець на тарілку і повторіть процедуру з тестом.
Коли млинці трохи охолонуть, у центр кожного млинця покладіть по чайній ложці червоної ікри з гіркою.
Складіть млинець навпіл, а потім ще раз навпіл, щоб вийшов трикутник. Прикрасьте блюдо сервіровкою додатковою червоною ікрою.
Ці злегка солодкі млинці з чудовим контрастом солодкого та солоного смаку можна подавати як холодну закуску. Унікальна форма запобігає випаданню ікорної начинки, і за бажання гості можуть додати ще ікри.
Читайте також:
Справжня гуцульська страва: рецепт картопляних зраз із курячою печінкою та грибами
Їхні шлюби виявляться під загрозою: які пари за знаками Зодіаку зіткнуться з проблемами у відносинах