Перед новорічними святами багато господинь замислюються про приготування простих та смачних страв. Ще б пак, напередодні застілля не хочеться провести весь день на кухні, а потім втомилася сідати за стіл. Тому оптимальним варіантом стає приготування ситних та різноманітних закусок на додаток до однієї основної страви. Одна з найпростіших закусок - це яєчний рулет з червоною рибою і плавленим сиром. З цим рецептом впораються навіть недосвідчені господині, адже для його приготування знадобиться лише 20-30 хвилин часу та мінімальний набір продуктів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування яєчного рулету з червоною рибою та плавленим сиром будуть потрібні такі продукти:
- яйця – 5 шт.;
- риба червона солона - 150 г;
- сир плавлений м'який – 100 г;
- маслини (оливки) без кісточок – 70 г;
- майонез - 100 г;
- мука - 2 ст. ложки;
- крохмаль – 2 ст. ложки;
- кріп свіжий – 10 г;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- олія рослинна (для змащування дека) - 2 ст. ложки.
Отже, розбиваємо яйця у зручний посуд, додати до них майонез і збовтуємо віночком. Додати борошно та крохмаль. Ретельновсе перемішуємо до отримання однорідної омлетної маси без грудочок.
Маслини нарізати тонкими півколами.
П'ять ложок омлетної маси перекласти окрему миску і змішати з кропом.
Увімкнути духовку для розігріву до 180 градусів.
Деко застелити хорошим пергаментним папером і змастити олією. Вилити на лист яєчну масу. Тепер по всій площі заготівлі окремими острівцями викласти масу з кропом (по 1 ст. ложці). Навколо зелених "острівців" викласти шматочки маслин, імітуючи "леопардові" плями.
Відправляємо лист у духовку і готуємо омлет 12-15 хвилин.
Через якийсь час дістати деко з духовки, відразу ж згорнути омлет в рулет, акуратно зрушуючи з пергаменту, і обернути його харчовою плівкою. Залишити рулет на 30 хвилин.
Знову згорнути рулет і обернути його харчовою плівкою.
Помістити рулет у холодильник на 2-3 години.
Яєчний рулет із червоною рибою та плавленим сиром готовий.
Нарізати рулет шматочками та подавати до столу.
До речі , навіть якщо після трапези рулет залишиться, то наступного дня він не втратить своїх смакових якостей.
Читайте також:
Готується дуже швидко: рецепт маринованої капусти "Експрес-закуска" з сіллю, цукром та оцтом
Щоб гості "розігрілися": рецепт оригінальної закуски у вигляді сосисок у лаваші з сиром та огірком