Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСало свиняче | ||
Сіль – 500 г | ||
Перець чорний мелений - за смаком | ||
Часник - за смаком | ||
Вода - 1 л |
Сало нарізати невеликими шматочками.
Поставити під гніт і залишити на добу за кімнатної температури, потім відправити в холодильник ще на 3 дні.
Сало солоне в розсолі готове обсушити його.
Далі потрібно почистити часник та видавити його через прес. Обмазати сало часником з усіх боків.
Посипати перцем.
Помістити сало солоне з часником і перцем у пакет або харчовий контейнер, щільно закрити, щоб не надходило повітря.
Зберігати сало солоне з часником та перцем у морозильній камері.
Читайте також:
Не надумайте його викидати: як врятувати сало, якщо воно вже почало жовтіти
Так робили наші діди: як правильно обробити сало перед засолюванням, щоб воно було як ніколи м'яким
Як вибрати найсмачніше і ніжне сало, перевіривши його якість прямо на ринку
Від задоволення ви закриватимете очі: рецепт картопляних ковбасок із салом по-литовськи