Шведський закусочний салат з малосольним оселедцем - це класична страва, яка відмінно підходить для тих, хто цінує легкість та свіжість у харчуванні.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування шведського закусочного салату з малосольним оселедцем читайте в нашому матеріалі.
Для приготування шведського закусочного салату з малосольним оселедцем нам знадобиться:
Філе оселедця солоною – 200 г | ||
Буряк відварений – 1 шт. | ||
Картопля відварена – 2 шт. | ||
Огірок свіжий – 1 шт. | ||
Цибуля ріпчаста - 1 шт. | ||
Кріп свіжий – 1 невеликий пучок | ||
Вершки 20% - 60 г | ||
Лимонний сік – 1 ст. ложка | ||
Мед – 1 ст. ложка |
Спосіб приготування шведського закусочного салату з малосольним оселедцем:
Дрібно нарізаємо цибулю для шведського закусочного салату з малосольним оселедцем після очищення. Огірок нарізаємо невеликими кубиками для шведського закусочного салату з малосольним оселедцем, приблизно по півсантиметра в розмірі. Таким же чином нарізаємо відварену картоплю і зварений буряк. Важливо забезпечити однаковий розмір нарізаних овочів, щоб шведський закусочний салат з малосольним оселедцем мав однорідну і приємну текстуру. Передаємо нарізані овочі в глибоку миску для шведського закусочного салату з малосольним оселедцем.
Туди ж додаємо дрібно нарізаний кріп. Філе оселедця також нарізаємо кубиками приблизно по півсантиметра і додаємо в миску до овочів для шведського закусочного салату з малосольним оселедцем.
Тепер готуємо заправку для салату. Для цього в глибоку миску поміщаємо сметану. Щоб отримати сік лимона, розкочуємо його робочою поверхнею, потім розрізаємо навпіл і видавлюємо сік у сметану. Додаємо мед і ретельно перемішуємо, доки не вийде однорідна суміш.
Потім додаємо приготовлену заправку салат і ретельно перемішуємо. Перекладаємо шведський салат з оселедцем та овочами у відповідну страву для подачі та подаємо до столу.
Читайте також:
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею
Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою