Салат "Лисяча шубка" з червоною рибою - це справжня вишукана страва, яка порадує вас своїм чудовим смаком та оригінальним зовнішнім виглядом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОсь докладний рецепт, який допоможе вам створити цю чудову страву.
Інгредієнти:
- 250 г готової горбуші (найкраще використовувати запечену горбушу для більш насиченого смаку)
- 2 варені картоплі
- 2 маленькі варені моркви
- 3 курячі яйця
- 100 г майонезу (можливо, додайте більше до смаку)
- Половина червоної цибулі
- Лимон та петрушка для прикраси
Процес приготування:
-
Почнемо із приготування основних інгредієнтів. Варимо моркву, картоплю та яйця. Готуємо горбушу, переважно, якщо вона запечена – це додасть особливий смак салату.
-
Після приготування овочів та риби приступаємо до нарізки. Очищаємо і трьом моркву, картоплю та яйця. Подрібнюємо горбушу, поділяючи на маленькі шматочки.
-
Тепер починаємо укладати шари. Для цього використовуємо роз'ємне кільце діаметром 16 см. На дно тарілки кладемо половину натертої картоплі і за бажанням посипаємо її меленим перцем.
-
Збиваємо білки з невеликою кількістю майонезу та розміщуємо половину цієї суміші поверх картоплі. Потім додаємо половину нашаткованої червоної цибулі.
-
Наступний шар - половина подрібненого горбуша, після чого посипаємо жовтками, обмазуємо майонезом і укладаємо половину натертої моркви.
-
Повторюємо всі шари тієї ж послідовності.
-
Поміщаємо салат у холодильник на пару годин, щоб шари насочилися смаком один одного.
-
Перед подачею акуратно знімаємо кільце і прикрашаємо салат листям петрушки та часточками лимона.
Цей салат "Лисяча шубка" з червоною рибою не тільки чудово виглядає, а й тішить своїм багатим смаком. Спробуйте приготувати його та здивуйте своїх гостей та близьких цією унікальною стравою!
Читайте також: