Салат "Лисяча шубка" з червоною рибою - це справжня вишукана страва, яка порадує вас своїм чудовим смаком та оригінальним зовнішнім виглядом.

Ось докладний рецепт, який допоможе вам створити цю чудову страву.

Інгредієнти:

  • 250 г готової горбуші (найкраще використовувати запечену горбушу для більш насиченого смаку)
  • 2 варені картоплі
  • 2 маленькі варені моркви
  • 3 курячі яйця
  • 100 г майонезу (можливо, додайте більше до смаку)
  • Половина червоної цибулі
  • Лимон та петрушка для прикраси

Процес приготування:

  1. Почнемо із приготування основних інгредієнтів. Варимо моркву, картоплю та яйця. Готуємо горбушу, переважно, якщо вона запечена – це додасть особливий смак салату.

  2. Після приготування овочів та риби приступаємо до нарізки. Очищаємо і трьом моркву, картоплю та яйця. Подрібнюємо горбушу, поділяючи на маленькі шматочки.

  3. Тепер починаємо укладати шари. Для цього використовуємо роз'ємне кільце діаметром 16 см. На дно тарілки кладемо половину натертої картоплі і за бажанням посипаємо її меленим перцем.

  4. Збиваємо білки з невеликою кількістю майонезу та розміщуємо половину цієї суміші поверх картоплі. Потім додаємо половину нашаткованої червоної цибулі.

  5. Наступний шар - половина подрібненого горбуша, після чого посипаємо жовтками, обмазуємо майонезом і укладаємо половину натертої моркви.

  6. Повторюємо всі шари тієї ж послідовності.

  7. Поміщаємо салат у холодильник на пару годин, щоб шари насочилися смаком один одного.

  8. Перед подачею акуратно знімаємо кільце і прикрашаємо салат листям петрушки та часточками лимона.

Цей салат "Лисяча шубка" з червоною рибою не тільки чудово виглядає, а й тішить своїм багатим смаком. Спробуйте приготувати його та здивуйте своїх гостей та близьких цією унікальною стравою!

Читайте також: