Насолоджуйтесь чудовою вечерею з салатом з макаронів, який поєднує в собі смак макаронів з твердих сортів пшениці, поживні овочі та насичений смак тунця у власному соку. Цей рецепт пропонує унікальну нотку ароматного соусу з бальзамічним оцтом та медом.

Інгредієнти:

Паста.

Тунець у своєму соку.

Огірок.

Помідори черрі.

Болгарський перець.

Зелений горошок.

Зелена цибуля (за смаком).

Для пов'язки:

Оливкова олія.

Бальзамічний оцет.

Мед.

Сіль.

Перець.

Інструкції:

Відваріть макарони в підсоленій воді до стану аль денте. Злийте воду і відставте убік, щоб охолонути.

Злийте зайвий сік із банок із тунцем і помістіть тунця в салатник.

Наріжте кубиками огірок, болгарський перець, помідори чері та зелену цибулю. Додайте їх у салатник разом із зеленим горошком.

В окремій мисці приготуйте заправку, змішавши оливкову олію, оцет бальзамічний, мед, сіль і перець.

Як тільки макарони охолонуть, додайте їх до салатника.

Полити салат заправкою та добре перемішати, щоб усі інгредієнти змішалися.

Сіль та перець регулюйте за смаком.

Подавайте макарони, тунець та овочевий салат охолодженими, щоб смаки змішалися та вийшли чудові страви.

Цей салат з макаронів в італійському стилі пропонує ідеальне поєднання текстур та смаків, що робить його універсальним та ситним варіантом їжі.

Читайте також:

Допоможе стара наволочка: азіатська хитрість, завдяки якій унітаз виблискуватиме як новий

Щоб не обдурили ринку: як визначити свіжі яйця, не відходячи від прилавка. Проста хитрість

Матері мобілізованих росіян виходять на бунти проти Путіна. Вже розповідають, як їх обдурили