- картопля - 1.5 кг;
- свинячі ребра - 600 г;
- гарбуз - 400 г;
- морква - 100 г;
- цибуля жовта ріпчаста - 1 шт.;
- саванська сіль за смаком;
- копчена паприка - 1 ч. л.;
- олія соняшникова рафінована - за смаком;
- цибуля зелена -20 г
Форму для запікання збризніть олією, викладіть картоплю і моркву, посипте половиною спецій і солі. Додайте розрізані на окремі на шматочки реберця, цибулю й шматочки гарбуза.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПритрусіть рештою спецій й сіллю, полийте олією.
Накрийте фольгою і запікайте приблизно 1 годину при 180 °C (орієнтуйтеся на свою духовку).
Зніміть фольгу і дайте страві зарум‘янитися протягом 10 хвилин. При подачі прикрасьте зеленню.
Таку страву можна доповнити легким салатом з овочів із часниковою заправкою, також вона прекрасно смакуватиме зі смачними квашеними помідорами
Читайте також:
Що потрібно розкидати по городу, щоб наступного року картопля була розміром із великий кулак
Супи та підливання для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок
Вийде запашна та смачна: як правильно варити картоплю, щоб вона не розварювалася
Багато хто і не здогадувався: чим відрізняється жовта картопля від білої та червоної