Грінки - просте та смачне блюдо, яке можна приготувати з різних видів хліба. А якщо ви хочете додати до них трохи пікантності та оригінальності, то грінки із чорного хліба із сиром та яйцем – чудовий вибір! Це поєднання ніжного сиру, ароматного часнику, соковитих яєць та хрумкого чорного хліба створює неповторний смаковий досвід та задоволення для ваших смакових рецепторів.

Докладніше про приготування грінок із чорного хліба з сиром та яйцем читайте у нашому матеріалі.

Для приготування грінок із чорного хліба з сиром та яйцем нам знадобиться:

  • Чорний хліб – 6 шматочків
  • Сир - 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез - 2-3 ст. л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - щіпка
  • Олія - ​​для смаження

Спосіб приготування грінок із чорного хліба з сиром та яйцем:

1. Для приготування грінок із чорного хліба з сиром та яйцем візьміть чорний хліб і обсмажте його в розпеченій олії до золотистої рум'яності. Звертайте увагу на кількість олії - вона повинна бути достатньою для обсмажування, але не зайвою, щоб хліб не став жирним.

2. Викладіть обсмажені грінки для грінок із чорного хліба із сиром та яйцем на паперові рушники, щоб видалити надлишки олії.

3. Натріть з одного боку грінки часником, попередньо змішаним із сіллю. Це надасть грінкам із чорного хліба з сиром та яйцем аромат та унікальний смак.

4. Відваріть яйця і дрібно порубайте їх або розімніть вилкою. Також натріть сир на тертці для грінок із чорного хліба із сиром та яйцем.

5. У мисці з'єднайте розім'яті яйця, натертий сир та майонез. Добре перемішайте, щоб одержати однорідну начинку.

6. Нанесіть отриману начинку на часникову сторону кожного шматочка обсмаженого хліба. Поступово розподіліть начинку, не надто перевантажуючи грінки.

7. За бажання можна розрізати навпіл грінки або посипати свіжою зеленню для додавання свіжості і аромату.

Готово! Тепер у вас на столі будуть особливі та апетитні грінки із чорного хліба із сиром та яйцем. Це ідеальна страва для перекушування або додавання до пікнікового кошика. Смачного!

Читайте також:

Для тих, хто не хоче погладшати: рецепт смачних рибних котлет з сиром

Забута страва, яку готували наші бабусі: рецепт найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом

Раніше такі продавали навіть на зупинках: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом