Цей швидкий салат з крабовими паличками та картоплею не тільки задовольнить ваш апетит, але й порадує вас свіжістю, яскравими квітами та простотою приготування. Готуйте разом із нами та насолоджуйтесь смаком!

Докладніше про приготування швидкого салату з крабовими паличками та картоплею читайте у нашому матеріалі.

Для приготування швидкого салату з крабовими паличками та картоплею нам знадобиться:

Спосіб приготування швидкого салату з крабовими паличками та картоплею:

Приготування цього швидкого салату з крабовими паличками та картоплею просто та швидко, а результат буде вражаючим.

Для початку приготування швидкого салату з крабовими паличками та картоплею потрібно зварити овочі до готовності, а потім охолодити та очистити їх від шкірки. Окремо варіть яйця для швидкого салату з крабовими паличками та картоплею. Як яйця будуть готові, охолодіть їх, після чого акуратно розділіть на білки та жовтки. Натріть їх окремо на середній тертці у різні миски.

Далі, викладіть салат шарами на велику тарілку сервування. Перший шар швидкого салату з крабовими паличками та картоплею складається з нарізаної кубиками картоплі, який змастіть майонезом. Потім додайте крабові палички, також змащені майонезом.

Наступний шар складається з половини білка, а поверх нього натріть моркву. Змастіть морквяний шар майонезом. Шар між білком і морквою не вимагає мастила, але ви можете вирішити робити це на свій смак.

Потім викладіть білок, що залишився, і злегка покрийте його майонезом. Завершіть швидкий салат із крабовими паличками та картоплею, виклавши зверху жовтки. Використовуйте їх для прикраси, посипавши верх салату.

Ви можете додатково прикрасити швидкий салат із крабовими паличками та картоплею шматочками крабових паличок та листочками петрушки. Не забудьте охолодити швидкий салат із крабовими паличками та картоплею в холодильнику перед подачею протягом години.

Готовий швидкий салат з крабовими паличками та картоплею буде приємною та ситною закускою або гарніром до основної страви. Смачного!

Читайте також:

Для тих, хто не хоче погладшати: рецепт смачних рибних котлет з сиром

Забута страва, яку готували наші бабусі: рецепт найсмачніших млинців з м'ясним фаршем та рисом

Раніше такі продавали навіть на зупинках: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом