Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати унікальну та смачну страву - рагу з курячих сердець з кукурудзою та квасолею. Це різноманітність смаків та текстур, що забезпечить вам незабутній обід чи вечерю. Ніжні курячі серця поєднуються з ароматними овочами та насиченим соусом, створюючи гармонійне поєднання у кожному шматочку.

Докладніше про те, як приготувати рагу з курячих сердець з квасолею та кукурудзою читайте в нашому матеріалі.

Для приготування рагу з курячих сердець з квасолею та кукурудзою нам знадобиться:

Курячі серця - 250 г
Кукурудза консервована – 175 г
Квасоля червона консервована в томаті - 175 г
Помідор - 165 г (1 шт.)
Перець солодкий червоний – 140 г (1 шт.)
Морква – 125 г (1 шт.)
Цибуля ріпчаста - 120 г (1 шт.)
Часник - 1 зубчик
Паприка мелена - 1/4 ч. ложки
Кориця мелена - щіпка
Сіль за смаком
Перець червоний гострий мелений - щіпка
Оливкова олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)

Спосіб приготування рагу з курячих сердець з квасолею та кукурудзою:

Для приготування смачного та ситного рагу з курячих сердець з кукурудзою та квасолею слід підготувати всі необхідні продукти. Один із секретів цієї страви - використання гарячої води або окропу разом із консервованою кукурудзою.

Злийте рідину з консервованої кукурудзи та промийте курячі серця, видаліть зайвий жир та великі судини. У розігрітій сковороді з олією обсмажте серця на середньому вогні до легкої золотистості, періодично помішуючи лопаткою. Це триватиме приблизно 6 хвилин.

Потім влийте в сковороду гарячу воду або окріп (150 мл) і тушкуйте на середньому вогні протягом 15 хвилин, поки рідина майже повністю не випарується і серця стануть м'якими.

У цей час наріжте цибулю чвертькільцями, очистіть і наріжте моркву кубиками, часник - тонкими пластинками. Очистіть солодкий перець від насіння та плодоніжки, наріжте його брусочками, а помідори – четвертинками кружальцями.

Посоліть готові серця щіпкою солі і перемішайте. Потім покладіть їх на окрему тарілку.

У сковороді, що звільнилася, додайте ще олії (1 ст. ложка) і розігрійте його. Потім додайте нарізану цибулю та часник у сковороду, обсмажте їх на середньому вогні, помішуючи час від часу, приблизно 3 хвилини.

Додайте в сковороду нарізану моркву та перець, перемішайте та обсмажте все разом ще 5 хвилин.

Додайте до овочів нарізані помідори, перемішайте і накрийте кришкою сковороду. Готуйте весь вміст протягом 5 хвилин.

Додайте квасолю разом із томатом і злиту рідину з кукурудзи в сковороду.

Поверніть обсмажені курячі серця в сковороду і посоліть (0,25 ч. ложки), додайте паприку, гострий перець та корицю для надання аромату та смаку.

Ретельно перемішайте всі інгредієнти та тушкуйте рагу на повільному вогні під кришкою ще 10 хвилин.

Ваше рагу з курячих сердець з кукурудзою та квасолею готове. Ця страва відрізняється ніжністю та ситністю, ідеально підходить для обіду чи вечері.

Читайте також:

Вся сім'я проситиме добавки: рецепт м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Ще апетитніше, ніж пиріжки: рецепт турецьких коржиків із сиром та зеленню на сковороді