Продукти для салату салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування доступні в будь-яку пору року, тому готувати його можна хоч щодня. Але пам’ятайте, що він не є мега корисним, тому краще не зловживати ним.

Інгредієнти для "Салат з локшиною та крабовими паличками":

  • локшина швидкого приготування - 2 пачки;
  • крабові палички - 250 г;
  • огірок (середній) - 2 шт;
  • майонез 2 - 3 ст. л.

Дві пачки локшини швидкого приготування заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо на 3 хвилини.

Доки запарюється локшина, нарізаємо огірки соломкою, а також подрібнюємо крабові палички.

Коли локшина запарилася - перекладаємо на сито або просто зливаємо, позбавляємось зайвої рідини.

Важливо!

  • Локшину швидкого приготування в жодному разі не можна змішувати в гарячому вигляді.
  • Приправи що знаходиться в пачці, потрібно давати якомога менше, а то й взагалі обійтисся лише сіллю, так як вона змінює справжній смак самого салату.

Порада:

  • Багато хто любить додавати локшину швидкого приготування в салат в сухому вигляді, адже завдяки майонезу, вона розм’якшується і без кип’ятка. Таким чином, вона не розвалюється, відчувається лише легка нотка хрусткості. Головне, перед подачею дати настоятись йому, приблизно 1-2 години. Або заздалегіть перемішайте майонез з локшиною і залиште в холодильник, поки готуєте інші продукти.

До локшини швидкого приготування додаємо огірки і крабові палички, 2-3 столові ложки майонезу, і добре перемішуємо.

Зберігати заправлений салат потрібно не більше 12 годин. Якщо майонез не додавати, то термін зберігання збільшиться до 24 годин.

Читайте також:

Справжні ласощі по-китайськи: рецепт локшини з копченою курочкою та овочами

Так готували в панських будинках: старовинний рецепт голубців із м'ясом та домашньою локшиною. Це щось

Соковито та апетитно: рецепт приготування бургера з локшини швидкого приготування

Запах буде на всю квартиру: як приготувати лисички з рисовою локшиною. Рецепт