- помідори 3 штуки;
У помідорів зріжте верхівки і видаліть чайною ложкою м'якоть. Злегка посоліть овочі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяШинку наріжте дрібними шматочками і покладіть у помідори разом із рикоттою та спеціями.
Обережно розбийте по яйцю в кожен помідор.
Запікайте фаршировані помідори при 200 °С приблизно 20 хвилин.
Перед подачею посипте зеленою цибулею.
Читайте також:
І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Двох рук не вистачить, щоб усе з'їсти: рецепт швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою