Картопля середня - 6 шт. | ||
сіль | ||
Суміш 4-х перців | ||
Приправа: каррі, хмелі-сунелі та базилік | ||
Майонез - 3 ст.л | ||
Кетчуп - 1 ст. л. | ||
Часник - 3 зубчики |
Для приготування пряної картоплі до пива, беремо великі бульби, миємо та чистимо. Кожен розрізати вздовж на 8 часточок.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПосипаємо сіллю, спеціями, добре все перемішати, щоб кожна картоплина рівномірно покрилася спеціями.
Розігріваємо фритюрницю, опускаємо в сітці картоплю та готуємо приблизно 14 хвилин.
Тим часом готуємо соус: майонез, часник, кетчуп та спеції будь-які за смаком.
Картопля посмажилася, туди відправила і сосиски на 4 хвилини.
Ну ось смачна картопля до пива і готова! Посипала зеленню!
Читайте також:
Чоловіки розмітають під пиво за 5 хвилин: рецепт гостреньких сирних паличок із листкового тіста
Ніжніше ви не куштували: рецепт свинини, тушкованої у пиві під хлібом
Ідеально до келиха пива: рецепт швидких картопляних паличок із сиром
Чоловіки самі наливатимуть вам келих: як приготує смачні млинці на пиві. Рецепт