Картопля середня - 6 шт.
сіль
Суміш 4-х перців
Приправа: каррі, хмелі-сунелі та базилік
Майонез - 3 ст.л
Кетчуп - 1 ст. л.
Часник - 3 зубчики

Для приготування пряної картоплі до пива, беремо великі бульби, миємо та чистимо. Кожен розрізати вздовж на 8 часточок.

Посипаємо сіллю, спеціями, добре все перемішати, щоб кожна картоплина рівномірно покрилася спеціями.

Розігріваємо фритюрницю, опускаємо в сітці картоплю та готуємо приблизно 14 хвилин.

Тим часом готуємо соус: майонез, часник, кетчуп та спеції будь-які за смаком.

Картопля посмажилася, туди відправила і сосиски на 4 хвилини.

Ну ось смачна картопля до пива і готова! Посипала зеленню!

Читайте також:

Чоловіки розмітають під пиво за 5 хвилин: рецепт гостреньких сирних паличок із листкового тіста

Ніжніше ви не куштували: рецепт свинини, тушкованої у пиві під хлібом

Ідеально до келиха пива: рецепт швидких картопляних паличок із сиром

Чоловіки самі наливатимуть вам келих: як приготує смачні млинці на пиві. Рецепт