Унікальні ніжні пиріжки з лаваша з яйцем та цибулею - це чудовий спосіб урізноманітнити ваш стіл та здивувати своїх гостей на будь-якому заході або просто у повсякденному житті. Цей рецепт ніжних пиріжків з лаваша з яйцем і цибулею поєднує простоту приготування, але створює незвичайний і апетитний смаковий досвід.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом ніжних пиріжків з лаваша з яйцем та цибулею читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом ніжних пиріжків з лаваша з яйцем та цибулею нам знадобиться:
- яйця 12 шт.
- Лаваш тонкий 2 шт.
- Сметана жирна 120 г
- Цибуля зелена 70 г
- Масло рослинне
- Спеції
- сіль
Спосіб приготування страви за рецептом ніжних пиріжків з лаваша з яйцем та цибулею:
Відваріть яйця круто й остудіть у холодній воді для приготування ніжних пиріжків з лаваша з яйцем та цибулею
Промийте зелену цибулю, обсушіть і порубайте її для ніжних пиріжків з лаваша з яйцем і цибулею.
Очистіть і натріть яйця для ніжних пиріжків із лаваша з яйцем та цибулею.
З'єднайте натерті яйця, зелену цибулю і додайте жирну сметану, сіль та спеції за смаком. Перемішайте усі інгредієнти.
Розріжте коржі на 4 або 6 частин.
Викладіть начинку на один край кожної заготовки та поверніть їх у рулетики.
Змастіть лист маслом і викладіть на нього ніжні пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею.
Змастіть ніжні пиріжки з лаваша з|із| яйцем і цибулею збитим яйцем і випікайте в попередньо розігрітій духовці до отримання золотистої скоринки.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів