Унікальні ніжні пиріжки з лаваша з яйцем та цибулею - це чудовий спосіб урізноманітнити ваш стіл та здивувати своїх гостей на будь-якому заході або просто у повсякденному житті. Цей рецепт ніжних пиріжків з лаваша з яйцем і цибулею поєднує простоту приготування, але створює незвичайний і апетитний смаковий досвід.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом ніжних пиріжків з лаваша з яйцем та цибулею читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом ніжних пиріжків з лаваша з яйцем та цибулею нам знадобиться:

  • яйця 12 шт.
  • Лаваш тонкий 2 шт.
  • Сметана жирна 120 г
  • Цибуля зелена 70 г
  • Масло рослинне
  • Спеції
  • сіль

Спосіб приготування страви за рецептом ніжних пиріжків з лаваша з яйцем та цибулею:

Відваріть яйця круто й остудіть у холодній воді для приготування ніжних пиріжків з лаваша з яйцем та цибулею

Промийте зелену цибулю, обсушіть і порубайте її для ніжних пиріжків з лаваша з яйцем і цибулею.

Очистіть і натріть яйця для ніжних пиріжків із лаваша з яйцем та цибулею.

З'єднайте натерті яйця, зелену цибулю і додайте жирну сметану, сіль та спеції за смаком. Перемішайте усі інгредієнти.

Розріжте коржі на 4 або 6 частин.

Викладіть начинку на один край кожної заготовки та поверніть їх у рулетики.

Змастіть лист маслом і викладіть на нього ніжні пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею.

Змастіть ніжні пиріжки з лаваша з|із| яйцем і цибулею збитим яйцем і випікайте в попередньо розігрітій духовці до отримання золотистої скоринки.

Читайте також:

Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів

Будете просити другу та третю добавку, але все одно буде мало: рецепт фаршированих кабачків із сиром та куркою

Захочеться закидати в рот одну за одною: рецепт закусочних верств з шинкою, стручковою квасолею та сиром