Мариновані крабові палички у соєвому соусі – гостра, пікантна закуска з корейськими нотками. Вона швидко готується та швидко з'їдається.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, для приготування цієї простої та смачної закуски нам знадобляться такі інгредієнти:
- крабові палички – 100 г;
- цибуля ріпчаста - 0,5 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- соус соєвий – 1,5 ст. ложка;
- оцет малиновий – 0,5 ч. ложки;
- олія оливкова - 1,5 ст. ложки;
- сіль - 1 щіпка;
- перець чорний мелений - 2 щіпки;
- перець червоний мелений - 1 щіпка;
- кріп - 2-3 стебла;
- куркума – 1 щіпка.
Важливо!
- Для приготування цієї закуски купуйте справді смачні крабові палички – вони можуть бути як охолоджені, так і заморожені.
- Яблучний оцет можна замінити будь-якою іншою кислотою (соком лимона, винним або столовим оцтом).
- Зелень підійде будь-яка - яка комусь більше подобається.
Крабові палички розморозьте за кімнатної температури приблизно 20 хвилин, попередньо очистивши їх від обгорток.
Очистіть половину великої цибулини або одну дрібну від лушпиння разом із часниковими зубчиками. Наріжте невеликими брусочками та викладіть до крабових паличок.
Промийте і подрібніть кріп, всипте його в ємність разом із щіпкою солі.
Влийте малиновий або яблучний оцет. (Пам'ятайте про те, що такі види оцту менш кислотні, ніж 9%!) Туди ж відправте соєвий соус, оливкову олію, всипте куркуму та мелені перці.
Викладіть мариновані крабові палички у баночки і помістіть у холодильник на 1-2 години для просочення, потім подайте до столу.
Від цього смаку паморочиться голова: рецепт свинячої шкірки, відрізаної від сала, в соєвому соусі
Облизуватимете пальці: рецепт соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі
От аромата можно закачаться: рецепт сала, варенного в соевом соусе
Справжня насолода: рецепт курки по-пекінськи в томатній пасті з соєвим соусом