Куряче філе - 300 г (1 шт.) | ||
Баклажани – 300 г (3 шт.) | ||
Перець болгарський – 120 г (1 шт.) | ||
Морква – 120 г (1 шт.) | ||
Соль - 1 ч. ложка | ||
Олія соняшникова - 50 мл | ||
* | ||
Для заправки: | ||
Олія соняшникова - 2 ст. ложки | ||
Соєвий соус – 2 ст. ложки | ||
Петрушка свіжа – 10 г | ||
Чеснок - 1 зубчик (10 г) | ||
Сік лимонний – 1 ст. ложка | ||
Цукор - 0,5 ч. ложки | ||
Кунжут - 1 ч. ложка | ||
Сіль - 2 щіпки |
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися
Баклажани вимийте, витріть насухо за допомогою паперового рушника. Обріжте краї, наріжте баклажани спочатку кружальцями, потім брусочками.
Перекласти баклажани в миску, посипте сіллю (1 ч. ложка), перемішайте і залиште на 10 хвилин.
Тим часом куряче філе наріжте тонкими скибочками.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте шматочки курячого філе до легкої золотистості, близько 7-8 хвилин.
Продовжуйте обсмажувати куряче філе тепер із баклажанами протягом 5 хвилин на сильному вогні.
Моркву очистіть і натріть на терці для моркви корейською.
Солодкий перець вимийте, розріжте навпіл, видаліть внутрішні перегородки з насінням. М'якуш перцю наріжте соломкою.
Викладіть моркву та перець у сковороду.
Обсмажену курку з овочами перекладіть у миску.
Тепер приготуйте заправку салату. Петрушку промийте, обсушіть і подрібніть.
Часник очистіть та пропустіть через прес. Перекладіть петрушку в миску, влийте олію, соєвий соус, лимонний сік, додайте сіль, цукор, кунжут і часник.
Заправку перемішайте.
Готову заправку відправте в миску з обсмаженими інгредієнтами.
Салат перемішайте.
Салат з куркою, баклажанами, болгарським перцем та морквою готовий. У сезон баклажанів дуже актуальний рецепт.
Читайте також:
Чоловіки від нього захоплені: рецепт любовного салату "Нічна коханка". Ніч буде божевільною
Такого ви не куштували: рецепт ситного салату "Спокуса для чоловіка"
Круче магазинних консервів: рецепт рибного салату зі скумбрії та овочів на зиму
Рецепт салату з червоною квасолею та крабовими паличками: його називають "Дамський угодник"