Ситна та смачна закуска на чіпсах із сиром, крабовими паличками та консервованою кукурудзою прикрасить будь-який святковий стіл.

  • чіпси (будь-які рівні) 100 гр;
  • крабові палички 100 гр.;
  • кукурудза консервована 100 гр.;
  • м'який сир 100 гр.;
  • майонез 2 стол.
  • кріп (кілька гілочок) до смаку.

Звільніть палички від плівки. Плівка, в яку загорнуто кожну крабову паличку, іноді погано знімається. Щоб полегшити процес, можна потримати палички над парою протягом 1-3 секунд. Наріжте палички на маленькі кубики.

Кріп помийте і добре обсушіть - зайва волога розмочить чіпси. Дрібно порубайте кріп гострим ножем. Замість кропу ви можете використовувати й іншу зелень, що підходить до смаку до продуктів у начинці.

Складіть у миску нарізані крабові палички, кукурудзу, додайте сир та зелень. Сир я взяла м'який вершковий (типу Хохланд), але взагалі підійде будь-який - і твердий, і напівтвердий. Його треба буде натерти на тертці. Додати майонез. Сіль у начинку я не додавала — вистачило солоності сиру, паличок та майонезу.

Перемішайте начинку. Крім цих продуктів можна додати до неї трохи подрібненого часнику.

Викладіть начинку на чіпси біля чайної ложки на кожну. Розкладіть їх на плоску страву. Прикрасьте до смаку - оригінально буде ікрою і гілочками петрушки.

Подавати до столу закуску з крабових паличок та сиру на чіпсах потрібно відразу після приготування, щоб чіпси залишилися хрусткими.

До речі, начинку можна приготувати заздалегідь і забрати в холодильник, а начиняти нею чіпси безпосередньо перед подачею.

Читайте також:

Під нього піде не один келих: рецепт ситного "пивного салату", від якого ви не відмовитеся

Шикарно освіжає у спеку: рецепт квасу із городнього салату. Інакше називається "квашений салат"

Чоловіки від нього у захваті: рецепт любовного салату "Нічна коханка". Ніч буде божевільною

Такого ви не куштували: рецепт ситного салату "Спокуса для чоловіка"