Швидкий кабачковий пиріг із сиром та яйцем стане улюбленим варіантом для літнього сніданку.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом швидкого кабачкового пирога з сиром та яйцем читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом швидкого кабачкового пирога з сиром та яйцем нам знадобиться:

- 3 яйця;
- 150 грам вершкового масла;
- 150 мл молока;
- 200 г борошна;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- сіль за смаком;
- 300 грам кабачків;
- 100 г твердого сиру;
- 2 зубчики часнику;
- 1 гілочка петрушки.

Спосіб приготування страви за рецептом швидкого кабачкового пирога з сиром та яйцем:

Почнемо приготування страви за рецептом швидкого кабачкового пирога із сиром та яйцем із приміщення духовки в режим розігріву до 180 градусів. У цей час розтоплюємо вершкове масло, а потім залишаємо на деякий час охолонути.

Борошно для швидкого кабачкового пирога з сиром і яйцем з'єднуємо з розпушувачем і ретельно просіюємо. У мисці збиваємо яйця до однорідності, додаємо остуджене вершкове масло та молоко. Посоліть до смаку і знову збийте, щоб усі інгредієнти для швидкого кабачкового пирога з сиром і яйцем добре з'єдналися.

Поступово всипаємо муку|борошно| в яєчно-молочну суміш і збиваємо тісто до однорідності. Натираємо твердий сир на дрібній тертці, пропускаємо часник через прес і подрібнюємо зелень петрушки для швидкого кабачкового пирога із сиром та яйцем.

Додаємо сир, часник та петрушку в тісто і ретельно перемішуємо. Кабачки промиваємо, нарізаємо тонкими кружальцями і додаємо до тесту. Знову все добре перемішуємо для швидкого кабачкового пирога із сиром та яйцем.

Викладаємо тісто для швидкого кабачкового пирога з сиром та яйцем у форму для запікання, застелену пергаментним папером або килимком для випічки. Я використовую квадратну форму зі стороною 22 см.

Відправляємо швидкий кабачковий пиріг із сиром та яйцем у розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин.

Після готовності швидкого кабачкового пирога із сиром та яйцем виймаємо швидкий кабачковий пиріг із сиром та яйцем із духовки, залишаємо його охолонути на 5 хвилин у формі, а потім витягаємо на грати.

Готовий закусочний швидкий кабачковий пиріг із сиром та яйцем остуджуємо до теплого стану та подаємо до столу. Швидкий кабачковий пиріг із сиром та яйцем підходить для сніданку або легкого обіду, який сподобається всім домашнім учасникам!

Читайте також:

Це потрібно спробувати: рецепт швидкої закуски з крабових паличок та шинки

Смачніше ніж будь-який пиріг: рецепт заливного лаваша з м'ясним фаршем

Чудова ніжність: рецепт кабачкової піци з бринзою та зеленню