Для того, щоб приготувати суп із квашених огірків та кукурудзяної крупи, потрібно підготувати такі продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- огірки солоні – 3-4 шт.;
- кукурудзяна крупа – 150 г;
- морква – 1 шт.;
- бульйон м'ясний (або курячий бульйон, або вода) – 1,7 л;
- сметана – 50 г;
- перець чорний мелений - за смаком;
- сіль за смаком;
- зелень до смаку.
важливо!
- Кукурудзяна крупа особливо рекомендується всім, хто веде малорухливий спосіб життя, оскільки не надто калорійна.
Солоні огірки потрібно нарізати соломкою і кинути в бульйон, що закипів. Традиційно для огірчанки варять огірки близько години, але багато господинь стверджують, що достатньо і 30 хвилин для варіння всього супу.
Відразу додаємо крупно нарізану моркву.
Додаємо підготовлену кукурудзяну крупу та варимо суп, помішуючи, при помірному кипінні до м'якості моркви та крупи.
важливо!
- Щоб кукурудзяна крупа швидше розварилася, її можна замочити в холодній воді на кілька годин.
Додаємо в суп з квашених огірків і кукурудзяної крупи розсіл, що залишився від огірків за смаком, перчимо.
Кладемо сметану, зелень і знімаємо гірчанку з вогню.
Читайте також:
Швидка закуска, яка вас здивує: рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню
Недаремно його називають "Зворушливий": рецепт салату з курячих стегенець і крабових паличок
Чоловіки з'їдають відразу по дві порції: рецепт запіканки з гречки, сиру та зелені